Uppdatering

Idag har vi diskuterat innebandy och satt upp några viktiga mål för hösten. Detta för att rullstolsinnebandyn skall överleva här uppe i umeå. Vi söker fler spelare som ni redan läst i tidigare inlägg, hoppas på några nya till hösten för vi vill satsa på rekrytering. Sedan skall vi göra en internserie med innom vårt eget lag, där kommer vi att dela upp oss i tre grupper.

Sen någon vecka ska jag ta mig till dagvården på umeå universitets sjukhus för att informera om rullstolsinnebandy. Vi ska även boka in tre besök med en månads mellanrum för att skapa ett sammarbete med dagvården. Det är det vi siktar på i nuläget.

Något vi även måste göra är att fixa visitkort för vårt lag det är ett bra sätt att marknadsföra sig och komma åt fler spelare på så sätt.

Vi hoppas på kommand år.

/Bella

Vännäs VS Umeå

Igår gick den efterlängtade träningsmatchen av stapeln på hammarhallen i Vännäs. Efter att ha mött Skellefteå som är det enda rullstolsinnebandylaget i västerbotten, var det grymt kul att möta Vännäs. De är ett gäng Vännäsbor som tränar rullstolsinnebandy, men är för få att bilda ett eget lag. Men igår spelade vi match mot dem och deras assistenter. Vi hoppas såklart att alla som var med från dem vill börja med oss. Skulle vara kul med lite nytt blod och nya ideer. Vi var sju styckna som åkte och lirade igår från vårt lag, det var Jag, Erik, Frida, Petter, Hilda, Hamsi, och Filip. Matchen var 3x15 och det var ingen lek vi var tvungna att kämpa för att vinna och slutresultatet blev 2-9 så vi van. Men vi vill berömma våra motståndare och tacka dem för en tapper insats. Detta får vi göra om till hösten, det var jättekul tyckte vi alla i Umeålaget. Tyvärr blev det inga kot tagna, vart för trevligt. Hoppas ni Vännäs tyckte deg var lika toppenkul. Vi ses till hösten.
/Bella

 


RSS 2.0