Fick tips

I tisdags så såg jag Köping Hillbillies och kände igen deras brister i spelet. Vi har exakt samma problem vi kommunicerar inget det är som att hela laget blir stumma så fort vi entrar planen. Detta måste det ändras på om vi i huvud taget ska ha en chans att vinna. Sen så stirrar alla ner i golvet ingen tittar i princip upp detta leder då till mycket felpassningar och ingen får någon bra spelöverblick. Så till hösten kommer även vi tejpa kryss på knäna för att komma ihåg att  se upp. Men till hösten kräver jag kommunikation och att alla tittar upp! Det kan leda till framgång får vi hoppas på. Sen ska vi köra på stenhårda träningar, så vi får mycket ork. Hoppas alla taggar till nu till hösten. Nu på tisdag ska vi ha en träningsmatch mot Vännäs, ska testa dessa två viktiga punkter hoppas det kommer att gå bra. Lägger upp lite bilder från matchen nästa vecka. Skriver även kort om hur det gick. Hoppas på vinst gör vi, på återseende!

 

P.S

Ska göra en följetång om alla spelare i båda lagen. Med bilder och text. Så ni får lära känna alla personer till fullo. Ha det bra välkommen tillbacka följ vår resa till hösten ska blogga mycket och lägga in bilder på alla i laget…
/Bella


Hjälp oss!!

Hoppas att du som ny läsare från Umeå kan hjälpa oss att sprida vidare vår information om att vi finns, gärna till rullstolsburna. Om du sitter i rullstol hoppas vi att vi väckt lite intresse och taggat dig att vilja testa på. Var inte blyg det är en kul fartfylld sport som växer i hela Sverige. Vi vill hitta nya lag i Sverige som vi eventuellt kan möta. Kom med det är riktigt kul!

Hjälp oss sprid vidare att vi finns..
/Bella

Första inlägget

Tjenare, Kul att just du hittat hit till vår alldeles nystartade blogg. Här kommer vi blogga om vårt rullstolsinnebandylag, som heter (Umeå Tigers). Men vi har storslagna planer för vår kommande framtid, vi funderar bla att byta lagnamn men även göra en satsning till hösten. Vi har ca 15 deltagare för tillfället men satsar på att rekrytera fler spelare, eftersom vi kommer att dela upp oss till hösten. Vi ska då dela upp oss efter individens funktionsnedsättning, för att alla ska få ut maximalt av träningar och matcher.

Om du är Umeåbo och rullstolsburen och känner att du vill testa på idrotten kontakta oss gärna på umerullstolsinnebandy@live.se Detta gäller även om du bor i kranskommunerna. Vi hoppas självklart på nya talanger till hösten. Kom & var med i vår gemenskap oavsett ålder. Du kan vara rutinerad eller nybörjare det spelar ingen roll, bara du har lite koll.  

Vi har för tillfället sommaruppehåll nu, men till hösten kör vi i gång.
Välkommen!
/Bella


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0